CONSTRUIM EFICIENT & DURABIL

Prezentare generala

ROM SERVICE CONSTRUCT a luat fiinta in 1993, fiind o companie cu capital integral romanesc si avand ca obiect principal de activitate executarea de lucrari de constructii civile si industriale, edilitare, instalatii, drumuri si poduri, consultanta in constructii, inchirieri utilaje, suprafete vitrate.

Conform activitatii desfasurate in cei peste 27 ani de experienta ROM SERVICE CONSTRUCT s-a situat permanent pe primele locuri in topul firmelor de constructii, avand un volum important de proiecte atat in Bucuresti cat si in alte localitati din tara.

Misiunea ROM SERVICE CONSTRUCT ca unitate de productie avansata este abordarea intr-un sistem integrat a managementului prin proiecte pentru constructii, corespunzator cerintelor europene.

Domeniile de competenta ale companiei sunt:

  • Managementul proiectelor de constructii utilizând sisteme informatice avansate
  • Proiectare si consultanta in domeniul constructiilor
  • Constructii civile si industriale in conformitate cu Directivele europene privind performanta energetica a cladirilor si utilizarea de materiale noi, inteligente si durabile
  • Constructii drumuri si poduri prin utilizarea unor solutii inovatoare in sectorul constructiilor
  • Alimentare cu apa si canalizare – dezvoltarea de structuri avansate pentru transportul fluidelor.
  • Inchirieri utilaje de mica si mare mecanizare pentru lucrari de constructii
  • Productie si comercializare de tamplarie din profile PVC si suprafete vitrate pentru constructii cu diferite caracteristici energetice si de protectie.
  • Furnizor pentru cursuri de formare profesionala in domeniul constructiilor.

Certificari, atestari si agremente

In baza respectului pentru clientii nostrii, conducerea ROM SERVICE CONSTRUCT considera ca realizarea lucrarilor si serviciilor pe care le oferim trebuie sa fie la cele mai inalte standarde de calitate.

Preocuparea pentru calitatea lucrarilor noastre s-a materializat prin documentarea, implementarea si certificarea Sistemului de Management Integrat pentru calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, in conformitate cu cerintele standardelor internationale SR EN ISO 9001:2015, SR EN 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008.

Societatea noastra detine urmatoarele autorizari si agrementari:

– ANRE pentru proiectare si executie de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominate de 0,4 kV ÷ 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de medie tensiune a statiilor de inalta tensiune.

– Certificat de conformitate nr. 689 – Sistem compozit de izolare termica la exterior pe baza de polistiren expandat RSC TERM ETICS-EPS-EN 13499-2,6-Bs2d0-I10-PE500;

– Certificat de conformitate nr. 688 – Sistem compozit de izolare termica la exterior pe baza de vata minerala RSC TERM ETICS-MW-EN 13500-2,8-A2s1d0-I10-PE500;

– Agrement Tehnic 001SI-02/232-2018 – Set de produse utilizat in termoizolatia la exterior a soclului cladirilor;

– Agrement Tehnic 001SI-03/080-2018 – Set de produse utilizat in termohidroizolatia teraselor cladirilor;

– Agrement Tehnic 001SI-02/227-2018 – Procedeu de realizare a fatadelor ventilate.